BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

torsdag 15 december 2011

Jag tänker på Barnen & Personalen inte Idioter som kör :@+ St 150 tar nog ca 1 vecka till :D bättre de görs ordentligt än de blir skit :)


Haha jag klagade på folket som körde igår vid Hockey fick svar :D Klaga är bra men tror ej de kommer nån stans precis hehe

Tack för din information. Vi har noga läst dina synpunkter och förstår din irritation. Rögle kan inte ta ansvar för hur bilförare framför sina fordon på allmän väg (ishallsvägen) eller på vår p-plats. Vår strävan är att hjälpa våra besökare att få parkeringsmöjligheter på ytorna runt arenan. För detta ändamål får vi hjälp av personal från olika idrottsföreningar i Ählm. Denna personals uppgift är att få en ordnad parkering så att alla besökare med fordon får en p-plats nära arenan. Vi belyser parkeringen med kraftiga ljuskällor för att öka säkerheten för bilar och personer på parkeringen. I parkeringspersonalens uppgift ingår ej trafikövervakning när det gäller framförande av fordon. Det är en polisiär uppgift. Uppgifterna du lämnar om körsättet på ishallsvägen är graverande och kommer att lämnas vidare till polismyndigheten. Rögle BK:s säkerhetsorganisation hanterar inte trafiksäkerheten utan detta är polisen:s och fordonsförarnas uppgift. Våra p-vakter har framfört åsikter om fordonsförarnas beteende tidigare och deras synpunkter avviker inte helt från dina synpunkter. Dina uppgifter kommer att vidarebefordras till polisen i Ählm.



Med vänlig hälsning



Arne Henriksson

Drifts- och säkerhetsansvarig


St 150 Tar nog ca 1 Vecka till :D Hoppas den blir klar innan Jul vill ha hem bilen & få bytt till Vinterdäck innan snön kommer :D Vill ej köra med Solgen 18 tums när de är snö hehe men vill få en bild på nya sakerna på bilen :D Bättre de görs ordentligt än de blir skit :)

0 Skriv någon tanke när ni ändå läser :D: